Viimeinen treenipeli ennen sarjapelejä
Julkaistu: 25.08.2022 22.58

Viimeinen treenipeli ennen sarjapelejä

Tänään pelattiin viimeinen treenipeli ennen kauden sarjapelien alkamista.

Vastuuvalmentajamme Peter Friis analysoi illan kulkua näin:

-Tänään vastaan asteli arkkivihollinen Sport. Lähtökohdat oli, että loukkaantumisia ja sairastumisia on ollut paljon ja se on rikkonut treenaamista, mutta mielummin nyt kuin sarjapelien alussa.

-Teemana peliin meillä oli henkinen kasvu pelin aikana ja se toteutui täysin. Vaikka ekassa erässä jouduttiin heti lähteä nousemaan tappioasemasta, niin pojat pysty nostamaan pelaamisen vaaditulle tasolle, ja pystyttiin haastamaan joka osa-alueella. Lopputulos 3-2 olisi voinut olla toisinpäin.

-Eniten harmittaa taas tämä meidän kirous. Tehdään töitä hirveä määrä, mutta palkkaa ei maksa kukaan maaleissa. Sitä yritetään nyt joukkueen sisällä saada muuttumaan! Työmäärä oli iso koko pelin ajan, mutta eniten valmennusta hymyilytti energia, positiivisuus ja se henkinen kasvu koko 60minuutin ajan. Vaikka harvoin voi häviöön olla tyytyväinen, niin nyt me oltiin.

-Tästä on erittäin hyvä lähteä treenaamaan kovaa ensi viikko ja ottaa Sportista revanssi ekassa sarjapelissä heti syyskuussa. Tervetuloa vaan Sportti, kohta nähdään taas!

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi