Hermes - Roki  7 - 5

Aw-Arena Pedersöre

Hermes C vs Roki C Mestis

Lauantaina toiseksiviimeisessä pelissä vastaan asettui Roki. Joukkue oli ns. pakkovoiton edessä jos aikoo kevään lopputurnaukseen.

Peli alkaa hyvällä temmolla, vaikka Roki siirtyy ensimmäisessä erässä 0-2 johtoon, Hermes tasoittaa pelin kuitenkin erä lopussa 2-2.

Toinen erä on vauhdikasta vääntöä molemmilta joukkueilta, Hermeksen vietyä erän kuitenkin 2-1, eli viimeiseen erään lähdetään 4-3 johtoasemassa.

Kolmannen erän alkuun joukkue siirtyy 5-3 johtoon, mutta pelaaminen tyssää jostain syystä, ja Roki rokottaa muutamaan minuuttiin kaksi kertaa, ja näin ollaan lukemissa 5-5. Blomqvist täräyttää kuitenkin alivoimalla joukkueen johtoon ja Mäkitalon tehdessä vielä tyhjiin ja samalla varmistaa hattutempun, eli joukkue voittajana kaukalosta 7-5.