Gleb Starobinetsista Juniori Hermeksen uusi päätoiminen seuravalmentaja
11.3.2021 17:16 Uutiset / Pääsivusto

Juniori Hermeksen uudeksi päätoimiseksi seuravalmentajaksi on valittu Gleb Starobinets

Juniori Hermeksen uudeksi päätoimiseksi seuravalmentajaksi on valittu Gleb Starobinets. Päätoiminen seuravalmentaja on uusi työpaikka seurassamme ja kyseiseen pestiin haimme ammattivalmentajaa, joka toimii ikäluokkiemme U12-U14 vastuuvalmentajana. Lisäksi seuravalmentajalla on vastuu iltapäivä- ja leiritoiminnastamme.

29-vuotias Gleb siirtyy Kokkolaan Rovaniemen Kiekon organisaatiosta, jossa hän on toiminut edelliset kahdeksan kautta yhtä ulkomailla vietettyä kautta lukuunottamatta. Rovaniemellä Gleb on toiminut vastuuvalmentajana U15-U20 joukkueissa ja apuvalmentajana U13- ja Naisten Liiga-joukkueessa. Ulkomailla Starobinets toimi valmennuspäällikkönä Tanskassa Ishockey Klubben Aarhus:ssa kaudella 2019-2020.

Gleb on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK), erikoistuen kilpa- ja huippu-urheiluvalmennukseen. Lisäksi hän on käynyt useita jääkiekkoliiton koulutuksia, joista korkeimpana NVK.

Valmennuspäällikön kommentit:

”Teimme seurassa strategisen valinnan lähteä vahvistamaan omaa juniorivaiheen valmennustamme lisäresursseilla. Lähdimme hakemaan kiekkoilijana kehittymisen kannalta tärkeisiin U12-U14 ikäluokkiin ammattivalmentajaa ja olen erittäin tyytyväinen rekryprosessin lopputulokseen. Starobinetsista saamme koulutetun ja kilpaikäluokissa pitkään toimineen valmentajan, jolta löytyy motivaatiota kehittää ja kehittyä. Kun vielä myöhemmin saamme taitovalmentajan rekrytoinnin päätökseen niin uskon, että pystymme seurana tarjoamaan laadukasta tukea pelaajillemme ja oto-valmentajille läpi koko pelaajapolkumme.”

Glebin terveiset seuralle:

"Kiitän Juniori Hermestä luottamuksesta. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt seurassa ja pääsen tutustumaan tarkemmin Kokkolalaiseen jääkiekkoon. On hienoa päästä työskentelemään lasten ja nuorten parissa ja auttaa heitä kehittymään niin ihmisinä, urheilijoina kuin jääkiekkoilijoinakin. Odotan innolla myös yhteistyötä oto-valmentajien kanssa. Seurajohdon kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen uskon, että seura on menossa oikeaan suuntaan ja on hienoa, että saan olla tulevat kaudet mukana tässä prosessissa."


Toivotamme Glebin tervetulleeksi Kokkolaan!

Gleb aloittaa seuravalmentajan tehtävässä 1.5.2021.


Seura rekryää tällä hetkellä myös taitovalmentajaa seuraan. Tämä prosessin tuloksista informoimme myöhemmin, kun saamme asiat eteenpäin.


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Toukokuu   »
Kategoriat