Janne Leppäsestä Juniori Hermeksen uusi taitovalmentaja
13.4.2021 19:06 Uutiset / Pääsivusto

Juniori Hermeksen uudeksi taitovalmentajaksi on valittu Janne Leppänen

Juniori Hermeksen uudeksi päätoimiseksi taitovalmentajaksi on valittu Janne Leppänen. Taitovalmentajan työtehtäviin kuuluu yhteistyöseurojemme taitovalmennus, U8-U11-joukkueiden toiminnan tukeminen ja kehittäminen, kiekkokoulu ja harrastetoiminnan kehittäminen, nais- ja tyttökiekon kehittäminen sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyön kehittäminen. Lisäksi taitovalmentaja toteuttaa ja suunnittelee iltapäivä- ja leiritoiminnan yhteistyössä seuravalmentajan kanssa.

30-vuotias Leppänen siirtyy Kokkolaan Kajaanin Hokin organisaatiosta, jossa hän on toiminut edelliset viisi kautta taitovalmentajana. Kaudet 2012-16 Leppänen toimi valmentajana Hokin 2004-syntyneiden joukkueessa. Lisäksi hän on toiminut Vuokatti-Rukan urheiluakatemian jääkiekkovalmentajana vuodesta 2014 tähän päivään asti.

Jannelta löytyy koulutuspohjana liikunnan perustutkinto sekä personal trainerin tutkinto. Lisäksi hän on täydentänyt koulutustaan Jyväskylän avoimessa yliopistossa kasvatustieteen perusopinnoilla sekä Jääkiekkoliiton taitovalmentajakoulutuksella Suomen urheiluopistossa. Leppänen on suorittanut myös jääkiekkoliiton nuorten valmentajakoulutuksen (NVK).

Valmennuspäällikön kommentit:

” Saimme Jääkiekkoliitolta positiivisen päätöksen taitovalmentajatuesta ja aloitimme rekryprosessin. Leppänen nousi ykkösvaihtoehdoksemme hänen taitovalmentajakokemuksensa ja näyttöjensä ansiosta. Janne on tehnyt hyvää työtä Kajaanissa ja on hienoa, että saamme hänen kaltaisensa ammattilaisen kehittämään sekä omaa että alueemme seuroja. Taitovalmentajan palkkaaminen on osa uutta strategiaamme, jossa panostamme resursseja oman junioritoimintamme kehittämiseen. Taitovalmentajan ja seuravalmentajan työpanokset tulevat varmasti nostamaan seuramme toiminnan tasoa. Kolmen päätoimisen työntekijän ansiosta seura pystyy tulevalla kaudella tukemaan ja kehittämään sekä joukkueiden että harrasteryhmien toimintaa vielä entistä paremmin.”

Jannen terveiset seuralle:

"Olen Haapavedeltä kotoisin, ja lukioiässä lähdin Sotkamon Urheilulukioon. Yhtäkkiä Kainuussa olikin kulunut 15 vuotta. Kajaanin Hokki on antanut minulle hyvän alun valmentajauralla ja olen tehnyt kahdeksan vuotta valmennustyötä Hokissa. Nyt on aika saada uusi ympäristö kehittämään minua valmentajana ja haluan tuoda omaa osaamistani Hermekselle. Odotan jo innolla uutta kiekkokautta ja sitä, että pääsen tutustumaan Hermekseen. "


Toivotamme Jannen tervetulleeksi Kokkolaan!

Janne aloittaa taitovalmentajan tehtävässä 1.8.2021


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Toukokuu   »
Kategoriat