Infoa
2.9.2019 9:54 Uutiset / Easy Hockey

Ilmoittaudu mukaan

Sinä 8-15 vuotias tyttö tai poika. Tervetuloa harrastamaan jääkiekkoa Juniori Hermeksen Easy Hockey harrastusryhmään.

-Easy Hockey on tarkoitettu niille, jotka tykkäävät pelata jääkiekkoa, mutta joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Tämä on hauska tapa pelata jääkiekkoa rennossa ja valvotussa ympäristössä.

-Hermeksen Easy Hockey on tarkoitettu 8-15 vuotiaille tytöille ja pojille. Toimintaan voi tulla mukaan aiemmin jääkiekkoa harrastaneet tai ilman minkäänlaista jääkiekkotaustaa.

-Toiminnassa ei pelata sarjapelejä. Jäävuorolla pääasiassa pelataan ja osallistujat pääsevät myös itse vaikuttamaan jäävuorojen sisältöön.

-Easy Hockeyn kausi 2019-2020 maksaa 45 euroa ja sisältää 15 kpl jäävuoroja + ohjauksen. Hinta sisältää vakuutuksen (seurapassi 1), mikäli olet syntynyt 1.1.2007 tai myöhemmin. Tätä vanhemmilla tulee olla oma vakuutus tai liiton seurapassi 2 (vakuutuksen osuus 8e), jonka seuramme ostaa pelaajalle ja jonka hinnan lisäämme laskuun. Ilmoittakaa sähköpostilla joona.kangas@juniorihermes.fi, jos lapsellanne on oma vakuutus, jolloin hänelle tulee pelkkä lisenssi.

-Toiminta aloitetaan marraskuun alkupuolella. Jäävuoro on viikonloppuisin. Tarkat aikataulut ilmoitetaan aina easy-hockeyn omalle joukkuesivulle.

-Vaaditut varusteet (paikalle voi tulla myös täydessä jääkiekko varustuksessa)

luistimet

ristikollinen kypärä

kaulasuoja

maila


Easy Hockeyn toteutuminen vaatii vähintään 15 ilmoittautumista


Ilmoittautuminen tapahtuu tästä

Lisätiedot:

Juniori Hermeksen valmennuspäällikkö Sakari Muotka

sakari.muotka@juniorihermes.fi/ 0407780018

Juniori Hermeksen junioripäällikkö Joona Kangas

joona.kangas@juniorihermes.fi / 0400588042


   
Lisää uutisia
Easy Hockey
«  Syyskuu   »
Kategoriat