Sinustako Leijona?-Tyttöjen Kiekkokoulu 2.2.2020!
17.1.2020 11:41 Uutiset / Tyttökiekko

Tule mukaan hauskaan harrastukseen!

Sinustako Leijona?-Tyttöjen kiekkokoulu on tytöille suunnattu, ilmainen jääkiekon kokeilutapahtuma. Tapahtuma on kaikenikäisille tytöille tarkoitettu tyttökiekkotapahtuma, jossa esitellään jääkiekon perustaitoja positiivisella ja hauskalla tavalla turvallisessa ympäristössä. Tapahtuma opettaa reilua peliä, urheilullisuutta, joukkuepeliä ja positiivisen asenteen tärkeyttä tarjoten samalla tietoa harjoitusmahdollisuuksista Hermeksessä.

Sinustako Leijona?-Tyttöjen kiekkokoulua tullaan järjestämään kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä. Tapahtuma on loistava mahdollisuus tutustua ilmaiseksi lajiin ja saada tietoa siitä miten harrastusta voisi seurassa jatkaa aktiivisemminkin.

Tapahtumaan voi tulla olet sitten joukkuetoiminassa mukana tai et! Myös kaikki tytöt Kokkolan ulkopuolelta ovat tervetulleita! Ota kaverisi mukaan ja tule viettämään hauska päivä jääkiekon parissa!


Aika ja paikka: 2.2.2020 Kokkolan Jäähalli

Aikataulu:

12:00-15:15 Ilmoittautuminen (Jäähallin alakäytävällä)

12:30-13:20 Jäät

13:25 Päivän päätös pukukopissa

Jäällä toimitaan tarvittaessa useissa ryhmissä tyttöjen taitotason mukaan. Mukaan jäälle voi tulla myös ilman mailaa ja vaikka vanhemman kanssa! Voit osallistua niihin osioihin mihin haluat.

Tapahtumaan tarvitset seuraavat varusteet:

-Luistimet (myös taitoluistimet käyvät)

-Kypärä

-Maila (Myös ilman voi tulla!)

-Hanskat (toppahanskatkin käyvät)

Tervetuloa myös täydessä pelivarustuksessa (jos sinulta sellainen löytyy)! Mailoja, kypäriä ja muita lainavarusteita löytyy jonkin verran! Tapahtumaan osallistuvia ei ole vakuutettu järjestävän tahon puolesta.

Lisätietoja: joona.kangas@juniorihermes.fi / 0400588042


   
Lisää uutisia
Easy Hockey
«  Syyskuu   »
Kategoriat