Hotakainen, Kotajärvi ja Lähteenmäki Hermes-Akatemian kehitysvalmentajiksi kaudella 2022-23
Julkaistu: 09.09.2022 16.05

Hotakainen, Kotajärvi ja Lähteenmäki Hermes-Akatemian kehitysvalmentajiksi kaudella 2022-23

Hermes-Akatemian toiminta jatkuu alkaneella kaudella uusien vahvistusten kera.

Tulevalla kaudella Hermes-Akatemian kokoonpano on seuraavanlainen:

Kehitysvalmentajat: Valtteri Hotakainen, Marko Kotajärvi & Manu Lähteenmäki

Ryhmän koordinointi ja pelaajasopimukset: Joona Kangas

Kehitysvalmentajien mentorointi: Patrik Friis

"Viime kaudella haasteena oli minun ja Patun ajan riittäminen varsinkin, kun Patullakin rooli seurassa kasvoi kauden aikana. Jo keväällä päätimme, että Akatemian valmennuksen kokoonpanoa tulee kasvattaa. Nyt valitut kehitysvalmentajat ovat intohimoisia kiekkomiehiä, joilla on varmasti paljon annettavaa pelaajille. Nyt isomman ryhmän ansiosta pystymme myös jokainen tuomaan omat vahvuutemme ja erikoisosaamisemme pelaajien ja valmentajien käyttöön. Tarkoituksena on saada pelaajien ja kehitysvalmentajien välisen valmennuksen lisäksi myös hyvää ajatustenvaihtoa joukkuevalmennuksen kanssa ja tätä kautta viedä koko kilpaputken urheilua eteenpäin." Kommentoi uusia nimityksiä valmennuspäällikkö Joona Kangas.

Hermes-Akatemia on viime kaudella käynnistetty projekti, jonka tavoitteena on mahdollistaa entistä henkilökohtaisempaa valmennusta kilpa-ikäluokkiemme pelaajille ja viedä heitä kohti ammattilaisuutta. Ryhmän toiminta on osa strategiaamme ja tukee tavoitteitamme tarjota pelaajille yksilöllistä seurantaa, tavoitteidenasetteluita ja pelaajapolkuja.

Ryhmään valitaan kausittain n.6-12 kpl pelaajia seuramme U16-U20-joukkueista. Pelaajia voidaan valita ryhmään missä vaiheessa kautta tahansa ja kartoitusta on tehty kehitysvalmentajien toimesta jo useampi viikko. Lisäksi osa ryhmän pelaajista on jatkajia edelliseltä kaudelta. Pelaajat ryhmään valitsee valitsijaryhmä, joka koostuu Juniori Hermeksen valmennuspäälliköstä, kehitysvalmentajista ja Edustus Hermeksen urheilutoimenjohtajasta. Ryhmän pelaajat ovat osa omia ikäkausijoukkueitaan täysin kuten muutkin joukkueen pelaajat ja lisäksi he kuuluvat valmennusryhmään.

Ryhmän tarjoama suurin tuki pelaajille on kehitysvalmentajien palvelut. Kehitysvalmentajat ovat säännöllisesti yhteydessä heille osoitettuihin pelaajiin ja käyvät seuraamassa pelaajien pelejä sekä harjoituksia. Kehitysvalmentajat käyvät havaitsemiaan asioita pelaajien kanssa läpi ja tekee yhdessä pelaajien sekä heidän joukkuevalmentajiensa kanssa suunnitelmaa pelaajan kehittymisen tehostamiseksi.

Ryhmän toiminta rahoitetaan kokonaan Juniori Hermes ry:n toiminnan ulkopuolisella rahoituksella. Seuran tai yhdenkään joukkueen varoja ei tähän toimintaan käytetä. Varat hankintaan erilaisilla yhteistyösopimusmalleilla yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Jos sinua tai yritystäsi kiinnostaa olla mukana tukemassa ryhmän toimintaa ole yhteydessä valmennuspäällikkö Joona Kankaaseen


Lyhyesti:

MITÄ?
Motivoituneille, tavoitteellisille ja sitoutuneille pelaajille tarkoitettu valmennusryhmä, jossa pelaajan kehittymistä tuetaan ja häntä pyritään kehittämään kokonaisvaltaisesti.


MITEN?
Valittujen pelaajien kanssa käydään jatkuvasti kehityskeskusteluja ja he saavat palautetta toiminnastaan ja suunnitelmien etenemisestä. Pelaajille tehdään tavoitteenasettelut sekä henkilökohtaiset pelaajapolut. Pelaajat saavat kehitysvalmentajien ja ryhmän tuen.


MIKSI?
Pyritään auttamaan pelaajia saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa urheilijoina.

Hotakaisen kuva: Andrea Lindvall


Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi