Julkaistu: 15.08.2022 21.43

Ohjeet lumipartioon

Ohjeet lumipartioon

Paikalle viimeistään puolta tuntia ennen pelin alkua. (Vanhempi käy ilmoittautumassa ylätasanteella ja ottaa staff-lätkän sekä hakee akvaarion kaapista makkaralipukkeet lapsille)

Pelaajat hakevat oman pelipaidan, luistimet ja kypärän kopista. Luistimet tulee olla jalassa pelin alettua. Saavit ja lumilapiot löytyy kaukalon vierestä Halkokarin päädystä. Vanhemman tehtävänä on huolehtia, että pelaajat ovat valmiina menossa kentälle, kun mainoskatko kuulutetaan. Huolehtikaa myös, että pelaajat eivät nojaile pikkuoveen, jotta se ei vahingossa avaudu kesken pelin.

Jokaisessa runkosarjan ottelussa on 70 sekunnin mainoskatko jokaisessa erässä noin 08.00 pelatun ajan jälkeen. Kuuluttaja kuuluttaa tällöin ”C More mainoskatko”. Pelaajien tulee siirtyä kypärät päässään odottamaan kaukalon viereen, Halkokarin päädyn pikkuovelle viimeistään kun pelikello näyttää 14:00. Mainoskatkolla puhdistetaan irtolumi maalien nurkilta ja pelaaja-aitioiden edestä lumentyöntimillä. Molempiin päihin menee kaksi pelaajaa, joista toinen ottaa lapion ja toinen saavin.

Sopikaa pelaajien kanssa etukäteen, kumpi pari menee kotijoukkueen päätyyn ja kumpi jää vieraspäätyyn. Kotipäätyyn menevät pelaajat huolehtivat vaihtoaition edustan puhdistamisen maalilta takaisin tullessaan. Tämä käydään pelaajien kanssa vielä läpi erikseen!

Huom ehto: "Mainoskatkoa ei pidetä omalla paikallaan, jos jompikumpi joukkue tekee maalin, katkon syynä on tuomittu rangaistulaukaus tai jommallakummalla joukkueella on ylivoima, tai katkon syy on pitkä kiekko. Näissä tapauksissa mainoskatko pidetään seuraavalla pelikatkolla, jossa mikään näistä ehdoista ei toteudu. Mainoskatko pidetään, jos pelikatkolla tuomitaan jäähyjä edellyttäen, että tilanne kentällä oli tasalukuinen ennen pelikatkoa.

Tärkeintä on olla ajoissa odottamassa, että kuuluttaja kuuluttaa ”C More mainoskatko”. "

Kun peli on ohi, pelaajien tulee huolehtia varusteet koppiin ja pelipaidat omalle paikalleen. Vanhempi käy kaatamassa saaveista lumet jääkoneen vieressä olevaan kaivoon ja jättää saavit ja lapiot siististi omalle paikalleen.

Siivous: istumakatsomot B1-B3 + seisomakatsomo Halkokarin pääty

- jojot

Seuran uusimmat

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi