Kiekkokouluun toivottu uudistus. Harjoituspäivä on nyt keskiviikko! Ilmoittautuminen auki!
Leijona- KiekkokouluJulkaistu: 20.08.2024 14.39

Kiekkokouluun toivottu uudistus. Harjoituspäivä on nyt keskiviikko! Ilmoittautuminen auki!

Tervetuloa ilmoittautumaan Juniori Hermeksen järjestämään Leijona-Kiekkokouluun kaudelle 2024-2025!

Leijona-Kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille 4-8 -vuotiaille (2017-2020 -syntyneet) tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta ja luistelusta. Kiekkokoulussa opetellaan luistelua ja muita peruslajitaitoja mukavassa ryhmässä hauskojen pelien ja leikkien avulla pätevien ohjaajien johdolla. Leijona-kiekkokoulun toiminta on osallistuvan lapsen kannalta askeleen itsenäisempää verrattuna Lapsi-Vanhempi luisteluun.

Leijona-Kiekkokoulua on kerran viikossa Kokkolan jäähallilla. Runsaan palautteen johdosta olemme siirtäneet Kiekkokoulun tälle kaudelle arkipäivälle ja Kiekkokoulun pääsääntöinen harjoituspäivä on keskiviikko! Mukaan mahtuu pelien vuoksi kevätkaudella kuitenkin yksi lauantaikin.

Tiesitkö, että meillä aloittaa uutena ryhmänä Tyttöjen Leijona-Kiekkokoulu? Tutustu siihen tästä linkistä: https://www.juniorihermes.fi/uutiset/52805/tyttoje...

Kiekkokoululaiset harjoittelevat kahdessa ryhmässä 18-19 ja 19-20. Ryhmät jaetaan niin, että jälkimmäinen ryhmä kootaan vanhemmista ja jo kiekkokoulussa mukana olleista pelaajista ja ensimmäisenä harjoitteleva ryhmä nuoremmista kiekkokoululaisista. Tarkemmat ryhmäjaot tehdään lähempänä kauden aloitusta ja infotaan erikseen.

Leijona-Kiekkokoulun hinta koko kaudelle on 120,00 euroa. Hinta pitää sisällään 20 jäätä laadukkaassa ohjauksessa (11 syyskaudella ja 9 kevätkaudella), Leijona-Kiekkokoulu harjoituspaidan, jääkiekkomailan, pelipassin ja vakuutuksen tapahtumien ajaksi.

Ilmoittaudu mukaan Kiekkokouluun tästä linkistä!

Tutustu Juniori Hermeksen Leijona-Kiekkokouluun seuraavasta linkistä:

Juniori Hermes Leijona-Kiekkokoulu

Jos jääkiekkovarusteet eivät ole tuttuja niin tutustu jääkiekkoliiton varusteoppaaseen : https://www.finhockey.fi/files/SJL-Pelaajan-Varusteopas-2020.pdf

Alla Kiekkokoulun syyskauden lukujärjestys! (Muutokset mahdollisia)

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi