Teemu Aalto tukirahasto vähävaraisten perheiden lapsille


Rahaston toiminta-ajatus

Taloudellinen tilanne ja sen mahdolliset muutokset, työttömyys tai muut seuran jäsenen lähipiiriä kohdanneet vaikeudet eivät saisi mielestämme olla esteenä täysipainoiselle harrastustoiminnalle yhdellekään lapselle tai nuorelle. Tämän vuoksi Juniori Hermes ry:n alaisuuteen on perustettu tukirahasto, jonka tarkoituksena on auttaa ja mahdollistaa harrastustoiminnan jatkuminen tilanteissa, joissa pelaajalla ei ole mahdollisuuksia selvitä erilaisista toimintamaksuista omin voimin. Tukirahastoon voivat tehdä lahjoituksia sekä yritykset että yksityishenkilöt. Rahastoon lahjoitetut rahat käytetään vain ja ainoastaan edellä mainittuun tukirahastotoimintaan vähävaraisten pelaajien harrastamisen taloudelliseen tukemiseen. Rahaston johtoryhmä käsittelee hakemukset ja jakaa erikokoisia stipendejä rahaston varojen puitteissa. Juniori Hermes ry:n hallitus on valinnut rahaston johtoryhmään seuraavat henkilöt (4): Minna Haapaniemi, Veli-Matti Haarala, Jani Jansson ja Petri Torkinlampi.

Tuen haku

Joukkueenjohtaja tai pelaaja voi tehdä vapaamuotoisen hakemuksen rahaston johtoryhmälle. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Tukea jaetaan harkinnanvaraisesti rahaston varojen puitteissa. Hakemuksen voi jättää kirjallisena Juniori Hermes ry:n toimistoon tai sähköisenä osoitteeseen: minna.haapaniemi@juniorihermes.fi.

Tukirahastoon voi tehdä lahjoituksia yritykset ja yksityishenkilöt

Juniori Hermes ry haluaa, ettei yksikään sen pelaaja jättäisi jääkiekkoa taloudellisten seikkojen vuoksi. Auta meitä pitämään kaikki jääkiekkoa harrastavat mukana Juniori Hermes ry:n tärkeässä toiminnassa. Rahastoon voi tehdä lahjoituksia haluamallaan summalla oheisilla tiedoilla:

Saaja: Juniori Hermes ry / Teemu Aalto tukirahasto Tilinumero: FI04 5162 0020 2581 36 Viesti: Tukijan nimi ja mahdollinen julkaisemiskielto Tukijoiden nimet julkaistaan Juniori Hermes ry:n nettisivuilla, jos lahjoituksenantaja ei sitä erikseen kiellä.

LAHJOITTAJAT:

- Juha Typpö

- Pasi Tuukkanen

- Kimmo Vesa

- Freeport Cobalt Oy

- Smile Henkilöstöpalvelut Oyj

- Minna Jansson

- LC Kokkola Tervakokko

- Ahola Transport Oyj Abp

- Umicore Finland Oy

- TP-Kunnossapito Oy

- WALC OyRAHASTON SÄÄNNÖT.pdf

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi