Pelaa ja opiskele Kokkolassa INFO-tilaisuus pelaajille ja heidän vanhemmille Jäähallin VIP-tila 24.1
4.1.2019 10:40 Uutiset / Pääsivusto

Pelaamaan ja opiskelemaan Kokkolaan

Pelaa ja opiskele Kokkolassa

Hermes B joukkueen suunnitelma kaudelle 2019-2020

INFO-tilaisuus mukaan haluaville pelaajille ja heidän vanhemmille to 24.1.2019 klo 18.00 Kokkolan jäähallin VIP -tilassa.

Paikalla

- valmennustiimi

- joukkueenjohtaja

- Valmennuspäällikkö Sakari Muotka

- Edustus Hermes urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen

- Keskipohjanmaan urheiluakatemian edustajana Timo Virolainen

Hermes B1 toimintasuunnitelma kaudelle 2019-2020

Kaudella 2019-2020 joukkue aloittaa kuden vähintäänkin B-Nuorten Mestiskarsinnalla. Kuluvan kauden kevät B-Nuorten SM-alemmasa jatkosarjassa näyttää myöhemmin, että alkaako kausi jopa B-Nuorten SM-alkusarjassa. Kuten muutama viimeinen kausi on osoittanut niin Hermes tarjoaa pelaajilleen haasteellista ja todella laadukasta toimintaa ja siten hyvät eväät kehittyä sekä nuorena, urheilijana, että jääkiekkoilijana. Joukkueen runko perustetaan Hermeksen kuluvan kauden B1 ja C1 -joukkueessa pelanneista pelaajista. Joukkueisiin kartoitetaan myös uusia Kokkolaan opiskelemaan tulevia pelaajia, jotka ovat valmiit sitoutumaan myös joukkueen toimintaan ja pitkäjänteiseen harjoitteluun.

Alla muutamia perusteluja, joiden vuoksi Kokkolaan kannattaa tulla kauempaakin

Matkan varrella joukkueeseen liittyneet uudet pelaajat ovat kiitelleet hyvää vastaanottoa Kokkolassa, tämä on tehnyt pelaamisesta harjoittelusta heti alusta alkaen mielekästä. Kausille 2015-2016, 2016-2017,2017-2018 ja 2018-2019 Hermes B1 joukkueeseen on liittynyt jo yli kaksikymmentä Kokkolan ympäristökunnista (Pohjanmaa ja Kalajokilaakso mukaan lukien), tullutta pelaajaa kehittyäkseen ja koetellakseen rajojaan lajin parissa. Näistä suurin osa on tullut Kokkolaan myös asumaan ja opiskelemaan. Kansainvälisyyttäkin tuli kuvaan kun kuluvalla kaudella myös yksi pelaaja Saksasta liittyi joukkueeseen.

Koulut ja akatemiatoiminta

Kokkolassa ikäluokan pelaajille on tarjolla koulutuksen osalta

- lukiot niin suomen, kuin ruotsin kielisenä

http://www.kokkola.fi/palvelut/opetus_ja_kasvatus/...

http://www.kokkola.fi/palvelut/opetus_ja_kasvatus/...

- Keskipohjanmaan koulutusyhtymään kuuluvan ammattiopiston kaikki eri linjat

http://www.kpedu.fi/

KP-urheiluakataemia tarjoaa kaikille keskiasteen opiskelijoille mahdollisuuden opiskelun aikatauluihin sovitettuun aamujääharjoitteluun Kokkolan jäähallissa kolmena aamuna viikossa laadukkaassa edustusjoukkueen valmentajien vetämässä valmennuksessa (ma, ke ja pe).

Urheilulliset tavoitteet

Nykyinen B-Nuorten joukkue on jo omalta osaltaan varmistanut ensi sylksylle aloituspaikan vähintään B-Nuorten Mestiskarsinnassa. Kuluvan kevään tavoite joukkueella on sijoittua B-Nuorten alemman SM-sarjan kuuden parhaan joukkoon ja siten varmistaa ensikauden joukkueelle syksyksi suora aloituspaikka B-Nuorten SM-alkusarjaan.

Tavoitteellisimmille pelaajille joukkueen toimintamalli tarjoaa tason mukaan rinnalla myös mahdollisuuden Hermes-tien kautta harjoituksiin ja peleihin A-nuorten Mestis-joukkueen mukana ja tätä kautta tulevina vuosina myös haastaa paikasta varsinaisen Mestis Hermeksen mukaan ja sitä kautta eteenpäin kiekkoilijan uralle.

Kaikki tämä Kokkolassa samalla paikkakunnalla opiskellen ja pelaten lähellä omia luonnollisia turvaverkkoja !!

Harjoitteleminen

Joukkue tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden laadukkaaseen, hyvin johdettuun säännölliseen harjoitteluun ja sitä kautta kehittymiseen jääkiekkoilijana. Joukkue harjoittelee talvikaudella 4 krt viikossa Kokkolan jäähallissa. Kesäkauden harjoitusohjelma käsitellään uuden kauden alussa. Joukkueen pelaajille on tarjolla Akatemia-harjoitukset kolmena aamuna viikossa.

Talous

Joukkueen taloudellinen kausi on 1.4.-31.3. välinen aika. Joukkue kerää pelaajiltaan kausimaksun, jonka pelaaja voi maksaa kuukausittain ( 10 kk) tai kertasuorituksena joukkueelle. Pitkän sairausloman sattuessa voi saada vapautusta 1 kk kerrallaan maksuvelvoitteesta. Kausimaksulla katetaan joukkueen yhteisiä kuluja, kuten harjoitteluun tarvittavat jäämaksut, valmennuksen kulut ym. arkitoiminta. (vrt. kausimaksu tällä kaudella on ollut 110 €/kk/ pelaaja) Pelimatkojen kulut kerääntyvät erikseen pelaajan maksuvelvoitteisiin osallistumismäärän mukaan.

Tarkempi kausibudjetti käsitellään erillisessä vanhempien palaverissa toukokuussa uuden kauden alkaessa.

Kevään Try Out ja avoimet harjoitukset

Seura järjestää keväällä yksipäiväisen Try Out-tapahtuman, jonka aikataulu ilmoitetaan erikseen. Lisäksi Hermes B kevään harjoitukset huhtikuussa 2019 ovat avoimet kaikille, jotka ovat kiinnostuneita joukkueen toiminnasta ja tavoitteista ja haluavat tutustua tiiviimmin joukkueen harjoitustoimintaan. Yksittäisistä käynneistä kauden aikana on sovittava erikseen vastuuvalmentajan kanssa. Yhteystiedot löytyvät joukkueen sivuilta.

Harjoituksien tarkoitus on antaa mahdollisuus tutustua joukkueen toimintaan ja suunitelmiin niille pelaajille, jotka etsivät laadukasta paikkaa ensi- ja mahdollisesti kolmelle seraavalle kaudelle pelata jääkiekkoa ja opiskella hyvässä ympäristössä ja olet joko 2002, 2003 tai jopa 2004 syntynyt pelaaja.

JOS KIINNOSTUIT

Tervetuloa Hermes B 2019-2020 INFO-tilaisuuteen to 24.1.2019 klo.18.00 jäähallin VIP- tilaan. Ilmoittaudu tilaisuuteen joko seuran etusivun ilmoittaudu kohdasta, B- junoreiden INFO-tilaisuus tai suoraan linkistä => http://www.juniorihermes.fi/lomakkeet/3348/b54873a...

Lisätiedot

Valmennuspäällikkö

Sakari Muotka

040-7780018

sakari.muotka@juniorihermes.fi


Joukkueenjohtaja

Petri Torkinlampi

050-385 6718

petri.torkinlampi@juniorihermes.fi   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat