Oletko kiinnostunut pelaamaan Hermeksen Naisissa? Kartoitamme nyt pelaajia kaudelle 2020-21
20.3.2020 14:26 Uutiset / Pääsivusto

Joukkueessa tilaa uusille pelaajille

Nainen/Tyttö tule pelaamaan Kokkolaan kaudella 2020-2021!

Seuran tavoitteena on kehittää naiskiekkoa ammattimaisempaan suuntaan ja sinulla on mahdollisuus olla mukana tavoitteellisessa ja kehittyvässä toiminnassa. Ensi kaudella joukkue ilmoitetaan Naisten Mestis Karsintaan, jossa menestyminen määrittelee kevään sarjan välillä Liiga-Suomisarja. Tavoitteemme on kehittää pelaajia ja mahdollistaa heidän etenemisensä urallaan, samalla pyrkien kehittymään ja menestymään joukkueena.

Naisten joukkueen toiminta on urheilijana kehittymistä kokonaisvaltaisesti tukevaa. Pyrimme löytämään jokaisen pelaajan tavoitteisiin ja motivaatioon sopivan tavan harjoitella. Esimerkiksi harjoittelu poikajoukkueiden mukana on mahdollista oman taitotason mukaan ja kaksoisedustuspelaajien on mahdollista harjoitella alkuviikko kotikaupungissaan. Lisäharjoittelumahdollisuuksia tuo urheiluakatemia, seuran iltapäiväjäät sekä motivoituneimmille ja kehittyineimmille pelaajille tarkoitetut valmennuspäälliköjäät.

Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille. Olet sitten kokeneempi ratkaisupelaaja tai vasta läpimurtoa edustustasolle hakeva pelaaja, niin haluamme sinut mukaan joukkoomme! Tänä keväänä emme pysty järjestämään Try-In -tapahtumaa, mutta jos kiinnostuit niin täytä allaolevasta linkistä avautuva lomake ja olemme yhteydessä sinuun.

Lomakkeeseen tästä


Jos sinulla jäi kysyttävää niin ole rohkeasti yhteydessä

Lisätiedot:

Joukkueenjohtaja: Jukka Tuovinen 0405551395 / jukkamotor@gmail.com

Valmentaja: Tommi Viitala 0505406997 / tommi.viitala1@luukku.com

Junioripäällikkö: Joona Kangas 0400588042 / joona.kangas@juniorihermes.fi


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
Kategoriat