Juniori Hermes ry:n hallituksen kokous 10.6.2020
27.7.2020 13:20 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Juniori Hermes ry:n hallituksen kauden 2020-2021 ensimmäinen kokous pidettiin 10.6.2020 Kokkolan Jäähallissa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

- Katsaus seuran talouteen ja siihen liittyviin ajankohtaisiin asioihin.

- Valmennuspäällikkö kävi läpi Starttileiriin liittyviä asioita ja sen toteutusta. Hallitus esittää, että pelaajasopimukset tehdään kilpaikäluokissa (U16-U20). Täysi-ikäiset voivat allekirjoittaa sopimuksen itse, alaikäinen tarvitsee vanhemman suostumuksen sopimukse allekirjoitukselle.

- Missä tilanteessa seura voi organisoida kauden aloituspalaverin ilman vanhempia? Tulee ajankohtaiseksi U20 joukkueen kanssa sekä tulevaisuudessa mahdollisen U19 joukkueen kanssa. Osa pelaajista on täysi-ikäisiä, vanhempia ei kokoukseen osallistu. Miten valitaan toimihenkilöt? Joukkueenjohtaja(t), rahastonhoitajan jne. Esitetään, että seura valitsee joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan mielellään joukkueen sisältä, mutta tarvittaessa joukkueen ulkopuolelta. U18 ikäluokasta alaspäin vanhempainkokous esittää hallitukselle toimihenkilöt (joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajan) jotka hallitus hyväksyy tai hylkää.

- Seuraava kokous pidetään 11.7.2020


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
Kategoriat