Juniori Hermes ry:n hallituksen kokous 24.8.2020
31.8.2020 10:06 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Juniori Hermes ry:n hallituksen kauden 2020-2021 neljäs kokous pidettiin 24.8.2020 Kokkolan Jäähallissa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

  • Kauden 2020-2021 neljäs kokous oli ensimmäinen kokous seuran vuosikokouksen jälkeen. Kyseessä oli järjestäytymiskokous, jossa valitaan Juniori Hermes ry:n hallitukselle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja ja sihteeri. Hallitus valitsi keskuudestaan seuraavat henkilöt edellä mainittuihin toimiin: Puheenjohtaja Petri Torkinlampi, Varapuheenjohtaja Veli-Matti Haarala, Rahastonhoitaja Minna Haapaniemi ja Sihteeri Annaleena Lamberg
  • Valmennuspäällikkö kävi läpi joukkueiden kauden aloitusta. Kaikki joukkueet ovat aloittaneet harjoittelun sekä oman joukkueen osalta mutta myös yhteisharjoittelun muodossa. Joukkueet ovat pelanneet myös harjoitusotteluita, jotka ovat menneet hyvin.
  • U20-U16 yhteistyösopimus - neuvoteltu Lepplax ja Jeppis Hockey Juniorin kanssa. Pelaajien arki mahdollistetaan kotiseuroissa. Halutessaan pelaaja voi käydä harjoittelemassa peliin valmistavat harjoitukset myös yhteistyöseurassa. Seurasiiroja ei tehdä, kuin liiton vaatimat sarjapaikan edellyttämät siirrot. Seurat eivät kauden aikana ota vastaan pelaajia tämän sopimuksen seuroista seurasiirtoina. U20 ja U18 Mestis- joukkueet ohjaavat kokoonpanon ulkopuolelle jääviä pelaajia IFK Lepplaxin ja Jeppis Hockey Juniorin U19 ja U17 joukkueiden peleihin. IFK Lepplax ja Jeppis Hockey Junior sitoutuu -05 pelaajien ohjaamiseen Hermeksen U16 Mestis-peleihin 2 pelaajaa/seura/peli. Hermeksen U18 Mestis-pelejä tarjotaan niille IFK Lepplaxin ja Jeppis Hockey Juniorin pelaajille, jotka näytöillään sen ansaitsevat. Peleihin liikkuvat pelaajat maksavat omat kulunsa vieraspeleistä. Harjoituksista tai kotipeleistä ei tule kuluja liikkuville pelaajille. Yhteistyösopimuksen on allekirjoittanut kaikkien kolmen seuran puheenjohtajat.
  • Starttileiri oli onnistunut tapahtuma jälleen. Leirille osallistui 73 pelaajaa kaikista sateenvarjoseuroista. Leirillä oli joka päivä ohjaajina myös Edustus Hermeksen pelaajia.
  • Keväältä Koronan takia siirtynyt kausijulkaisu on otettu työn alle. Myös valokuvausta järjestetään. Tarkemmat aikataulut molempiin ilmoitetaan myöhemmin.

   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Joulukuu   »
Kategoriat