Juniori Hermes ry:n hallituksen kokous 7.10.2020
8.10.2020 10:14 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Juniori Hermes ry:n hallituksen kauden 2020-2021 kuudes kokous pidettiin 7.10.2020 Kokkolan Jäähallissa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:

 • Syyslomaleiri joudutaan perumaan jäätilanteen sekä Koronan aiheuttamien haasteiden takia. Uusi, korvaava leiri pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan loppuvuoden aikana.
 • Leijonakiekkokoulu ja Lapsi-Vanhempi luistelu alkaa viikolla 41. Junioripäällikkö on lähettänyt ilmoittautuneille infokirjeet sähköpostitse.
 • -Seura-asut saadaan jakoon lähiviikkojen aikana.
 • Seura ei järjestä koko seuran yhteistä valokuvausta syksyllä 2020. Valokuvauksen perumiseen vaikutti tämän hetkinen Korona tilanne. Valokuvauksen järjestämisen yhteydessä seura ei pystyisi takaamaan turvavälejä. Joukkueet voivat halutessaan ottaa omat joukkue- ja pelaajakuvat ja julkaista ne omilla sivuillaan. Valokuvauksen järjestämistä harkitaan keväälle.
 • Juniori Hermeksen toimikunnat on jaettu. Toimikunnat toimivat seuraavin kokoonpanoin:
  • Urheilu- ja strategiatoimikunta: Joona Kangas (pj), Miika Wiikman, Kimmo Vesa, Tatu Jokinen, Patrik Friis ja Jani Jansson
  • Varainhankita: Veli-Matti Haarala (pj), toimikunnan työhön kaikki Juniori Hermeksen hallituksen jäsenet
  • Olosuhdetoimikunta: Kai Virkkala (pj), Petri Torkinlampi
  • Viestintätoimikunta: Annaleena Lamberg (pj) ja Minna Haapaniemi
 • Seura suosittelee joukkueita hankkimaan pelaajille ja toimihenkilöille seuran logolla varustetut kankaiset kasvomaskit TeamPrintiltä tilausvastaavien kaupasta.
 • Seura on kokouksessa keskustellut Koronasta ja koonnut seuraavat ohjeistukset joukkueille ja kannattajille:

Kaikilta seuran jäseniltä ja seuran tapahtumiin osallistuvilta yli 15-vuotiailta edellytetään maskin käyttöä hallin tiloissa muualla paitsi jäällä.

Pelaajat ja toimihenkilöt hankkivat maskit itse tai yhdessä joukkueen toimesta.

Jäähallin pukukoppi- / alakäytäville on pääsy ainoastaan peli- tai toimitsijapassin omistavilla henkilöillä (pelaajat, valmentajat, huoltajat ja jojot).

- Kulku pukutiloista jäälle tapahtuu kaikissa peli- ja harjoitustapahtumissa ensimmäisistä mahdollisista ovista eli ns. vierasjoukkueen ovista. Näin vältetään kaikkea ylimääräistä kulkua edustusjoukkueen ovien edestä. Varusteiden säilytys ja nouto kopeista on sallittu.

- Pyritään välttämään kaikkea turhaa oleskelua hallin tiloissa.

- Oheisharjoittelut pidetään ulkotiloissa mikäli mahdollista.

- Joukkueiden yhteisharjoittelu aiemmin määritellyissä ikäluokissa voi jatkua kuten tähänkin asti.

- Pukukopeista poistutaan ripeästi ja viimeistään puoli tuntia harjoitustapahtuman loppumisen jälkeen.

- Mikäli joukkueet haluavat pitää kioskitoimintaa otteluiden aikana on joukkueen passillisten toimihenkilöiden tuotava kioskitarvikkeet alakäytävältä ylös.

- Vieraspelimatkoilla kaikki yli 15v. Hermes-joukkueen jäsenet käyttävät maskeja siirtyessään bussista hallille ja halleilla muutoinkin kuin urheilusuoritusten aikana.

- Vieraspelimatkoille bussiin lähtee vain joukkueeseen kuuluvia pelaajia ja toimihenkilöitä.

Yllämainitut päätökset ja toimintamallit astuvat voimaan heti.

Huomioitavaa on, että yllä mainitut toimintamallit tulevat aikaisempien ohjeistuksien lisäksi. Aikaisemmat ohjeistukset:

Muistutamme hyvän käsihygienian ja käsien säännöllisen saippuapesun merkityksestä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja muiden virustautien välttämiseksi. Joukkueiden kannattaa kiinnittää korostetusti huomiota ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, esimerkkeinä:

- hyvän käsihygienian lisäksi muistutus joukkueen ja seuran puolesta siitä, että kasvojen koskettelua tulee välttää ja yskiminen ja aivastaminen tulee suunnata hihaan - koronavirus leviää etupäässä pisara- ja kosketustartuntana.

- käsidesin saatavuus hallilla ja bussimatkoilla, erityisesti tilanteissa, joissa ei ole mahdollisuutta käsien pesuun

- pidetään huoli turvaväleistä

- harjoituksiin ja peleihin kielto käyttää toisen pelaajan juomapulloa, pyyhettä tai muita hygieniatarvikkeita

- täysien pukukoppien välttäminen esim. vuorottelulla ja/tai siirtämällä suihkukäynnit pois hallilta pelaajien koteihin

- flunssaoireiden ilmetessä kielto osallistua joukkueen/seuran tapahtumiin. JÄÄHALLILLE VAIN TERVEENÄ!- mikäli pelaaja on lähiaikoina ollut epidemia-alueiksi määritellyillä alueilla, kannattaa joukkueen/seuran tapahtumiin osallistumista harkita kahden viikon varoajan verran.

https://juniorihermes.fi/uutiset/39833/viimeisimpia-koronaan-liittyvia-ohjeistuksia-harjoitus-ja-halliolosuhteisiin

https://www.juniorihermes.fi/uutiset/41881/paivitetty-ohjeistus-vain-terveena-hallille

https://www.juniorihermes.fi/uutiset/42580/seuran-hallituksen-kokouksessaan-maarittelemat-lisatarkennukset-aiemmin-annettuihin-korona-ohjeisiin


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
Kategoriat