Seuran iltapäiväjäät alkavat tällä viikolla
20.10.2020 10:30 Uutiset / Pääsivusto

Iltapäiväjäät alkavat viikolla 43

Seuran iltapäiväjäät jatkuvat tuttuun tapaan tiistaisin klo. 15:10-16:00 ja keskiviikkoisin klo 15:10-16:30. Tapahtuma on avoin kaikille seuran U9-U16 pelaajille sekä naispelaajille. Ennakkoon ei tarvitse ilmoitautua. Vaikka ei pääsisikään aloitusaikaan niin saa silti tulla myöhemminkin jäälle.

Valmennuspäällikkö-jäät jatkuvat tuttuun tapaan torstaisin 15:10-16:00. VP-jäille osallistuvat valmennuspäällikön erikseen kutsumat pelaajat.

Iltapäiväjään tarkoitus on antaa nuorille mahdollisuus harjoitella omien jäiden lisäksi ohjatusti pari kertaa viikossa. Jäällä keskitytään kehittämään yksilötaitoja, pääsääntöisesti luistelutekniikkaa. Harjoitellaan myös kiekonkäsittelytaitoa, syöttelyä, laukomista ja maalintekoa. Ohjaajina/valmentajina toimii junioripäällikkö Miika Wiikman, seuravalmentajat Jesper Ahlgren & Julius Reini sekä vierailevia valmentajia seuran juniorijoukkueista.

Jotta kaikilla olisi mukavaa ja kynnys tulla iltapäiväjäille olisi matala, jäällä ja kopissa on tietyt säännöt:

1. Kielenkäyttöön/kiroiluun valmentajat puuttuvat heti ja tarvittaeessa poistetaan henkilö jäältä.

2. Kiusaaminen on ehdottomasti kielletty. Jäällä nuorin voi olla 7-vuotias ja vanhin yli 16-vuotias. Kannustetaan mieluummin toisia ja näytetään esimerkkiä.

3. Vihellyksen jälkeen kokoonnutaan valmentajien ympärille. Näin saadaan jääaika hyödytetty parhaiten ja aikaa voi jäädä hauskoihin juttuihin lopputreeneistä.

4. Valmentajien päälle ei puhuta. Kuunnellaan ohjeita, jotta saadaan harjoitukset kulkemaan.


Lisätietoja iltapäiväjäistä Junioripäällikkö Miika Wiikmanilta.


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Toukokuu   »
Kategoriat