Kaikki sarjatoiminta tauolle 2.12.alkaen
1.12.2020 20:22 Uutiset / Pääsivusto

Sarjatoiminta tauolle 2.12.2020 alkaen // PÄIVITETTY 2.12.2020 ohjeistus koskien harjoittelua

Juniori Hermeksen hallitus on päättänyt 2.12.2020 kokouksessaan harjoittelun osalta seuraavaa:

Juniori Hermes seuraa Soiten linjauksia Koronan osalta. Yhteisjäät jäävät pois, näin saadaan ryhmäkokoja pienemmäksi. Harjoittelu joukkueissa jatkuu normaalisti tarkennetulla ryhmäkoolla. Vapautuvat pelijäät jaetaan joukkueille harjoitusjäiksi. Kiekkokouluryhmät jaetaan pienempiin ryhmiin, ja Kiekkokouluun saattajaksi vain 1 huoltaja/lapsi. Seuran IP-jäät jaetaan ryhmiin seuraavasti U9-U11 ja U12-U14. Päätökset harjoittelutoiminnan malleista tehdään saatavilla oleviin viimeisiimpiin koronaohjeistuksiin perustuen. Ohjeistus on voimassa 31.12.2020 asti.

Allaolevan uutisoinnin mukaisesti sarjatoiminnan keskeytykset koskevat kaikkia seurayhteisön joukkueita.

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen syyskausi keskeytetään 2.12. alkaen

Jääkiekkoliiton liittohallitus on tiistai-iltana pitämässään ylimääräisessä kokouksessa päättänyt keskeyttää Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kilpailutoiminnan vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi ajalle 2.-31. joulukuuta.

Päätös koskee kaikkien ikäluokkien sarjoja, mikä tarkoittaa, että myös mm. Naisten Liigan ja miesten Mestiksen pelit keskeytetään. Mestiksen hallitus ehdotti omalta osaltaan keskeytystä liittohallitukselle aiemmin päivällä.

Jääkiekkoliiton hallituksen päätökset eivät sen sijaan koske Liigaa, joka toimii omana organisaationaan.

Harjoittelun osalta seurojen ja joukkueiden tulee noudattaa tarkasti yleisiä terveys- ja hygieniaohjeita ja alueellisten viranomaisten ohjeita ja suosituksia, jotka vaihtelevat merkittävästi alueellisen koronavirustilanteen mukaan.

Jotta sarjatoiminta saadaan vuoden alussa käyntiin mahdollisemman normaalisti, seuroja ja joukkueita kehotetaan harkitsemaan tarkasti joululomalle ajoittuvien turnausten ja pelitällien järjestämistä ja niihin osallistumista, vaikka tämä olisi alueellisten viranomaismääräysten puitteissa mahdollista.

Keskeytyksen vaikutukset sarjatoimintaan

§Kaikissa sarjoissa syyskauden otteluista saatiin pelattua yli 75%

§Sarjoissa, jotka jatkuvat tammikuussa, joulukuussa pelaamatta jääneet ottelut pyritään siirtämään ensi vuoden puolelle

Sijoitukset sarjoissa, jotka päättyvät joulutaukoon

§Kuten syksyllä tiedotettiin, joukkueiden järjestys sarjataulukossa määritetään kaudella 2020-21 pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan – lisätietoja täällä

§Koska kaikista sarjoista ehdittiin pelata syksyn aikana yli 50 % otteluista, ei sarjapelien keskeytys aiheuta muutoksia sarjajärjestelmiin kevään osalta

§Niissä sarjoissa, joissa piti joulukuussa pelata ristiinkarsintoja kevään sarjoihin, annetaan nousumahdollisuus kaikille joukkueille, jotka olivat sarjataulukossa ristiinkarsintapaikassa kiinni. Joukkueilla on mahdollisuus kieltäytyä noususta, jos talous tai pelaajamateriaali ei riitä.

§Sarjatoiminnan toivotaan kaikilta osin jatkuvan tammikuussa, kevätkauden ohjelmat julkistetaan joulukuun aikana


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Toukokuu   »
Kategoriat