Juniori Hermes hakee päätoimista taitovalmentajaa sekä seuravalmentajaa
10.2.2021 10:45 Uutiset / Pääsivusto

Juniori Hermes hakee päätoimista taitovalmentajaa sekä seuravalmentajaa

Juniori Hermes hakee päätoimista taitovalmentajaa sekä seuravalmentajaa

Juniori Hermes ry on kokkolalainen jääkiekkoseura, jossa pelaa noin 500 lisenssipelaajaa eri ikäluokissa aina luistelukoulusta U20-junioreihin. Missionamme on tukea pelaajia ammattilaispolulle ja tarjota yhteisö, jossa vaalitaan terveellisiä elämäntapoja sekä hyviä sosiaalisia taitoja Tuemme yksilön elämänhallinnan sekä itsensä kehittämisen taitoja kokonaisvaltaisesti. Mestiskaupunkina Kokkola tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina ammattilaisuuteen saakka.

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan päätoimiseen työsuhteeseen kahta työntekijää:

Seuravalmentajaa

Seuravalmentaja toimii vastuuvalmentajana U12-U14 ikäluokissa. Vastaat omien ikäluokkiesi yksilöiden ja valmentajien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä arjen harjoittelussa yhteistyössä ikäluokan muun valmennustiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. harjoittelun suunnittelu, toteutus ja arviointi. Olet myös tiiviissä yhteydessä ikäluokan vanhempiin ja pidät heidät ajan tasalla pelaajien kehitysestä ja ikäluokan suunnitelmista. Joukkueiden ottelutapahtumista vastaa ikäluokan muu valmennustiimi, jotta sinulle jää paremmin aikaa keskittyä arjen kehitystyöhön.Tehtäviisi kuuluu myös iltapäiväjäiden ja leiritoiminnan suunnittelu ja toteutus yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Työhön sisältyy myös toimistotöinä mm. seuran jäänjako.

Taitovalmentajaa

Taitovalmentaja vastaa seuramme Kiekkokoulu-U11 ikäluokista. Tuet vastuuikäluokkiesi yksilöiden ja valmentajien kokonaisvaltaista kehittymistä. Teet yhteistyötä ikäluokkien vastuuvalmentajien ja muun valmennustiimin kanssa. Toimit myös kiekkokoulumme vastuuohjaajana ja vastaat harrasteryhmiemme toiminnasta ja kehittämisestä sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyöstä. Olet siis seuramme rekrytointitoiminnan ykkösmies. Tehtäviisi kuuluu myös iltapäiväjäiden ja leiritoiminnan toteutus yhteistyössä seuravalmentajan kanssa. Vastaat myös nais- ja tyttökiekon kehittämisestä seurassamme. Taitovalmentajana 40% työajastasi teet taitovalmennusta yhteistyöseuroihimme, joten työsi on liikkuvaa. Työhön sisältyy myös toimistotöitä.

Edellytämme kokemusta jääkiekon valmentamisesta ja yksilötaitojen kehittämisestä, aitoa paloa lasten ja nuorten kanssa toimimiseen sekä valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja keskustelet mielelläsi myös vanhempien kanssa. Et arastele puhua tarvittaessa isollekin joukolle lapsia tai aikuisia. Lisäksi sinulta odotetaan oma-aloitteista ja itsenäistä otetta seuran valmennuksellisen linjauksen jalkauttamisessa. Eduksi katsotaan liikunta-alan tutkinto, aikaisempi kokemus seuratyöntekijänä toimimisesta ja johtamistaito. Ennen kaikkea olet kuitenkin oppimishaluinen, ulospäin suuntautunut ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika ja edellytämme suostumusta esittää rikoslain (770/1993) 6§:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Mikäli kiinnostuit tehtävistä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo 28.2.2021 mennessä osoitteeseen joona.kangas@juniorihermes.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitusaika on seuravalmentajalla 1.5.2021 ja taitovalmentajalla 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Ilmoita hakemuksessasi selkeästi haetko seuravalmentajan vai taitovalmentajan paikkaa vai oletko kiinnostunut molemmista paikoista.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Valmennuspäällikkö Joona Kangas, joona.kangas@juniorihermes.fi / 0400588042 (arkena 12-17)


   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Helmikuu   »
Kategoriat