Kauden 2021-22 valmentajat U20, U18 ja U16: Vehmanen, Witick ja Petäjä
8.3.2021 18:39 Uutiset / Pääsivusto

Vehmanen, Witick ja Petäjä

Vaikka kausi on vielä kesken on töitä uuden kauden eteen toimistolla jo tehty. Kilpaikäluokkien osalta seura on saanut vastuuvalmentajien sopimukset valmiiksi.


U20: Petri Vehmanen

Valmennuspäällikön kommentit: Vehmanen on tehnyt tällä kaudella hyvää työtä U20-joukkueen peräsimessä ja on seuralle sekä pelaajille hieno uutinen, että hänen työnsä jatkuu ensikaudella. Tämän kauden aikana usea U20-pelaaja on päässyt kokeilemaan edustuksen vauhtia ja uskon, että tulevaisuudessa tulemme näkemään Mestiksessä entistä enemmän oman polkumme kasvatteja, tässä U20-joukkueen valmennuksella on oma roolinsa.


U18: Tony Witick

Valmennuspäällikön kommentit: Edellisillä kausilla hyvää työtä U18-joukkueen kanssa tehnyt Marko Ruotsalainen jää nyt sivuun vastuuvalmentajan paikalta ja Witick siirtyy apuvalmentajan paikalta ottamaan ohjat. Tony on urallaan eteenpäin haluava valmentaja ja äärimmäisen innokas kehittämään itseään sekä opiskelemaan peliä ja valmentajuutta. Uskon, että nyt on hänelle oikea aika ottaa vastuuvalmentajan rooli kilpaikäluokissa.


U16: Markus Petäjä

Valmennuspäällikön kommentit: 2006-syntyneiden ikäluokka siirtyy viimeiseen kauteensa "omana" ryhmänään tutussa komennossa. Tällä kaudella joukkue ansaitsi pelaamalla paikan kevään AAA-sarjasta, joka on loistava suoritus. Petäjä tuntee pelaajat ja taustat, joten hänen johdollaan ikäluokan on hyvä lähteä kohti kilpasarjojen haasteita.

Näillä vanhimpien ikäluokkiemme valmentajien rekryillä pääsemme jatkamaan laadukasta työtä kilpaikäluokissa, joka mahdollistaa pelaajille heidän tavoitteidensa mukaisen pelaajapolullamme etenemisen laadukkaassa ympäristössä kohti edustuskiekkoa, josta olemme tällä kaudella saaneet lukuisia hyviä ja onnistuneita esimerkkejä.


Ikäluokkien valmennusryhmien ja joukkueiden johtoryhmien kasaaminen on käynnistynyt vastuuvalmentajien ja valmennuspäällikön johdolla. Tulevan kauden pelaajakartoituksista ja niiden toteuttamisesta informoidaan myöhemmin, kun tämän kauden pituudesta ja kevään koronatilanteesta saadaan selvyyttä. Tulevan kauden joukkueissa pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä vastuuvalmentajaan tai valmennuspäällikköön.

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö: Joona Kangas, 0400588042 / joona.kangas@juniorihermes.fi

U20: Petri Vehmanen, 0500-718452 / p.vehmanen@hotmail.com

U18: Tony Witick, 0440202091 / witick.tony@gmail.com

U16: Markus Petäjä, 0504384204 / mpetaja@gmail.com
   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Toukokuu   »
Kategoriat