Jälleen iso joukko Hermes U20 joukkueen pelaajia Edustuksen mukana
10.3.2021 21:05 Uutiset / Pääsivusto

Jälleen iso joukko Hermes U20 joukkueen pelaajia Edustuksen mukana

Edustus Hermeksen valmennustiimi on hienosti luottanut ja rohkeasti nostanut esiin seuran omia junnuja kun loukkaantumiset ja sairastelut ovat pudottaneet pelaajia Mestiksen vakiokokoonpanosta. Edustus Hermes on pelannut viikon sisälle kolme kovaa Mestispeliä, joissa se kohtasi viime viikon lopulla aivan sarjakärjen tuntumassa olevat Ketterän ja IPK:n, sekä tänään keskiviikkona 10.3 Hokin vierasottelussa. Kärkijoukkueille äärimmäisen niukat 0-1 JA ja 4-5 VL tappiot toivat tänään jatkokseen selkeän vierasvoiton Hokista 2-5 lukemin. Viimeisen viikon aikana pelatuissa peleissä on kokoonpanoissa ollut setsemän seuramme U20 joukkueessa Vehmasen ja Hautalan valmennuksessa pelaavaa pelaajaa. Harjoitusringissä pelaajia on viikolla ollut muutama vielä enemmänkin, joten he ovat vielä odottamassa omaa näyttöpaikkaansa.

Nuorimmaisena viikon peleissä pelanneista erikseen esiin on nostettava 17v. Juuso Nykänen, joka Hokki-pelissä pääsi liruttamaan puolittaisesta läpiajosta ottelun kolmannen Hermes-maalin joka oli lopulta myös ottelun ns. voittomaali ja Juusolle Itselleen miesten Mestiksen avausmaali. Muita U20 joukkueen tai joukkueessa kaudella pelanneita pelaajia olivat puolustajat Akseli Karjalainen, Lauri Latvala, Kim Nordström ja Tony Tuupanen. Hyökkääjistä peleissä olivat mukana Arttu Heikkilä ja Veeti Lehmuskallio. Edustuksen vakiokokoonpanoon jo kuuluvista pelaajista on Hermeksen junioripolkua aikanaan käynyt mm. Julius Reini, Henri Limma ja Tuukka Lundell.

Jälleen erittäin vahvaa näyttöä siitä, että määrätietoisella työllä ja hyvässä valmennuksessa voi omalta alueeltamme ja seuran junioripolulta täysin uskottavasti ponnistaa askel kerrallaan kiekkoilijan urallaan eteenpäin.
   
Lisää uutisia
Juniori Hermes
«  Toukokuu   »
Kategoriat