Juniori Hermes hakee U20- ja U18- vastuuvalmentajia päätoimisiin työsuhteisiin
Julkaistu: 04.04.2024 14.16

Juniori Hermes hakee U20- ja U18- vastuuvalmentajia päätoimisiin työsuhteisiin

Ilmoitus avautuu suuremmaksi kuvaa klikkaamalla!Seura on päättänyt siirtyä U20- ja U18-ikäluokissa päätoimisten vastuuvalmentajien käyttöön kaudesta 2024–2025 eteenpäin. Päätöksellä haetaan sekä kahden vanhimman kilpaikäluokan urheilutoiminnan tason nostoa, että valmentajapolun kehittymistä seurayhteisössä. Tehtäviin valituilla valmentajilla tulee olemaan myös roolia seuran urheilun linjaus- ja kehitystyössä.

Valmennuspäällikkö Joona Kangas kommentoi päätöstä: ”Olen erittäin innostunut tästä päätöksestä, jota on työstetty jo jonkin aikaa ja jonka saimme nyt maaliin. Uskon tämän päätöksen tuovan hyviä asioita seuralle niin pienessä kuin isossakin kuvassa kuin myös lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Kilpailu SM- ja Mestis-tasoilla on ollut kovaa ja uusien sarjajärjestelmien myötä kiristyy entisestään. Tällä päätöksellä pyrimme vastaamaan tähän kilpailuvaateeseen. Näissä sarjoissa on päätoimisten valmentajien määrä kasvanut vuosi vuodelta ja haluamme pysyä tässä kehityksessä mukana ja näin tarjota kilpapolullemme tähtääville pelaajille mahdollisimman laadukasta toimintaa.

Täytyy myös tässä kiittää kaikkia aiempia oto-valmentajia, jotka ovat tehneet valmennustyötä oman työnsä ohessa suurella sydämellä. Joukkueiden urheilulliset vaatimukset ja odotukset täyttääkseen he ovat uhranneet paljon aikaansa ja pistäneet itseään likoon. Kiitos heille tästä arvokkaasta työstä.

Tulevaisuudessa päätoimisten valmentajien myötä pystymme kehittämään ja toteuttamaan pelaajien kehitystyötä ammattimaisemmin. Näen tässä myös paljon hyvää nuoremmille ikäluokille, sillä uusien valmentajien myötä saamme lisää ammattitaitoa myös aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä myös nuoremmilla ikäluokilla on tulevaisuudessa mahdollisuus pelata ammattivalmennuksessa kilpavaihetta kotikaupungissaan ja lähialueen pelaajilla lähellä kotiaan. Tämä päätös avaa myös alueen valmentajille mahdollisuuden tavoitella ammattivalmentajan polkua aiempaa realistisemmin, kun ensimmäinen päätoiminen mahdollisuus ei ole enää edustustasolla.

Nyt lähdemme kiinnittämään valmentajia, jotta viimeistään uuden kauden alkaessa toukokuussa meillä on valmentajat tehtävissään. Huhtikuussa pyöritämme ikäluokkien avoimia jäitä seuratyöntekijöiden voimin niin pitkään kuin on tarpeen.”


Rekrytointi-ilmoitus alla:

Juniori Hermes ry on kokkolalainen jääkiekkoseura, jossa on yli 500 lisenssiä eri ikäluokissa aina lapsi-vanhempi luistelusta U20-joukkueeseen. Missionamme on tukea pelaajia ammattilaispolulle ja tarjota yhteisö, jossa vaalitaan terveellisiä elämäntapoja sekä hyviä sosiaalisia taitoja Tuemme yksilön elämänhallinnan sekä itsensä kehittämisen taitoja kokonaisvaltaisesti. Kokkola tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina ammattilaisuuteen saakka.

Haemme määräaikaisiin päätoimisiin työsuhteisiin U20- ja U18- vastuuvalmentajia

Haluamme jatkuvasti kehittää seuramme urheilutoimintaa ja tällä toimenpiteellä nostamme entisestään tasoamme kilpakiekon puolella ja mahdollistamme pelaajien sekä seuran kehittämisen. Päätoimiset valmentajat tulevat seuratyöntekijöiden apuna linjaamaan ja kehittämään seuran urheilutoimintaa.

Toimenkuvaan kuuluu joukkuevalmennuksen lisäksi aamuharjoittelun suunnittelu ja toteutus sekä valintavaiheen kehitystyötä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi seuran kehittämistehtäviä, joita voivat olla mm. iltapäivätoiminnan osittainen suunnittelu ja toteutus sekä muissa seuran tapahtumissa avustaminen. Toimenkuvat tarkentuvat valittujen henkilöiden löydyttyä. Tehtävät ovat alkuun määräaikaisia kaudelle 2024-2025 sisältäen erikseen neuvoteltavat optiot jatkosta. Valmennustyön jatkuminen on mahdollista organisaatiossamme siis pidempään ja sinulla on mahdollista luoda oma polkusi aina edustusjoukkueeseen saakka.

Arvostamme valmentajissa seuraavia ominaisuuksia:

•Kykyä toimia tavoitteellisten nuorten jääkiekkoilijoiden kanssa.

•Kokonaisvaltaisen harjoittelun merkityksen ymmärtämistä.

•Tehtäviin riittävää kokemusta ja koulutusta sekä halua kehittää omaa osaamistaan.

•Kykyä suunnitella ja organisoida omaa työtä ja ajankäyttöä.

•Valmiutta joustaviin työaikoihin (iltaisin ja viikonloppuisin).

•Hyviä vuorovaikutustaitoja niin pelaajien, vanhempien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

•Positiivista ja aktiivista otetta valmentamiseen ja seuratoimintaan.


Mikäli kiinnostuit niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen joona.kangas@juniorihermes.fi.

Tehtäviin valituilta edellytetään lainmukaisen rikostaustaotteen esittämistä.

Paikat täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin.


Lisätietoja tehtävistä antaa:

Valmennuspäällikkö Joona Kangas

joona.kangas@juniorihermes.fi / 0400588042

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi