Ilmoittaudu nyt mukaan Juniori Hermeksen Leijona-kiekkokouluun sekä muihin harrasteryhmiin!
Juniori HermesJulkaistu: 20.05.2024 14.50

Ilmoittaudu nyt mukaan Juniori Hermeksen Leijona-kiekkokouluun sekä muihin harrasteryhmiin!

Tulevan kauden 2024-2025 Juniori Hermeksen harrasteryhmien ilmoittautumiset on nyt avattu. Harrasteryhmiä löytyy 3-vuotiaista aina 15-vuotiaille ja kaikkia niitä yhdistää hauskanpito jäällä luistelun ja jääkiekon parissa mukavien kavereiden sekä pätevien ohjaajien kanssa.

- Lapsi-Vanhempi luistelu (LVL) on tarkoitettu kaikista nuorimmille (3-6 -vuotiaat) luistelua vasta aloitteleville tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen/huoltajilleen. Tarkoituksena on siis tarjota kevyesti ohjattua toimintaa yhdelle tai useammalle lapselle yhdessä oman aikuisen kanssa luistelun merkeissä. Ohjauksessa käydään läpi luistelun perusteita hauskojen leikkien ja pelien kautta.

Ilmoittaudu LVL-toimintaan tästä linkistä!

- Leijona-Kiekkokoulu (LKK) on tarkoitettu kaikille 4-8 -vuotiaille (2017-2020 -syntyneet) tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita jääkiekosta ja luistelusta. Leijona-Kiekkokoulussa opetellaan luistelua ja muita peruslajitaitoja mukavassa ryhmässä hauskojen pelien ja leikkien avulla pätevien ohjaajien johdolla. Leijona-kiekkokoulun toiminta on osallistuvan lapsen kannalta askeleen itsenäisempää verrattuna Lapsi-Vanhempi luisteluun.

Ilmoittaudu LKK-toimintaan tästä linkistä!

- Easy Hockey (EH) on tarkoitettu kaikille jääkiekosta kiinnostuneille 8-15 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka eivät ole mukana jääkiekon ikäkausijoukkuetoiminnassa. Jäällä tekeminen keskittyy suurelta osin pelaamiseen sekä sopivasti myös perus yksilötaitoihin luisteluun ja kiekonkäsittelyyn rennolla otteella.

Ilmoittaudu EH-toimintaan tästä linkistä!

Tervetuloa mukaan Juniori Hermeksen toimintaan ja upean lajin pariin kaikki uudet sekä jo aikaisemmin mukana olleet lapset!

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi