Ensimmäisestä SM-sarjapelistä voitto
Julkaistu: 10.09.2022 19.01

Ensimmäisestä SM-sarjapelistä voitto

Tänään otettiin ensimmäisessä sarjapelissä makea voitto Vaasan Sportista. Taidettiin samalla rikkoa yleisöennätys!

Näin valmentajamme Peetu jakoi ajatuksiaan pelin jälkeen: - Ei ollut helpoimmat lähtökohdat kauden aloitukseen. Kapteeni ja yksi varakapteeneista on ollut jo pitempään sivussa ja pienimuotoinen pakkipula ollut nyt jo jonkun aikaa.

Saatiin silti koko joukkue tsempattua älyttömään fiilikseen pelin alkuun. Kentälle mentäessä silti todellisuus iski ja jännitys otti vallan. Eka kymmenen minuuttia oltiin kyllä melkoisessa pesukoneessa.

Tolpat kilisi pitkin pelin puolin ja toisin. Koko peli eteni siten, että jompi kumpi teki maalin ja toinen tasoihin. Lopussa päästiin hyvästä käännöstä tekeen maali ja 6-5 taululle. Loppu olikin tämän joukkueen vahvuutta: JOUKKUE. Taisteltiin, syötiin kiekko, haluttiin voittaa!

Hieno kauden aloitus koko joukkueelta. Pakit joutu vetämään joka toista vaihtoa, mutta onneks kesällä ollaan treenattu! Aku maalissa oli ilmiömäinen! Hyökkäyspeli toimii ja ylivoima on vaarallista, kiitos siitä Allun taikurihatun.

Eniten valmentajana nousee hymy huulille siitä, että moni ei uskonut tähän joukkueeseen viime keväänä, kun rakennus alkoi. Me uskotaan tähän touhuun ja näihin pelaajiin, annetaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä samalla, kun pelataan Suomen kovinta U16 tasoa. Aivan super iloinen taas siitä kasvusta, mitä ollaan tehty ja tarinahan on vasta alussa!

Nyt katseet kohti Tamperetta ja huomenna Ilves vastassa, samalla draivilla hyökätään sinne.

Tästä on erittäin hyvä jatkaa!

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi