SM-sarjapelit etenevät
Julkaistu: 25.09.2022 20.17

SM-sarjapelit etenevät

Valmentajamme Peetu Friisin perkausta viikonlopun peleistä. - Tähän viikkoon otettiin täydellinen 360-käännös joukkueen arkeen tappioputken jälkeen Pelaajat piti palavereita, miten joukkueen toiminta saadaan taas uudelle tasolle, valmennus istui pitkiä hetkiä ja mietti mitä meidän toiminnassa voidaan muuttaa, jotta pelaajat nauttisivat enemmän. Tämä toteutui!

-Myös seuran valmennuspäällikön kanssa kävin keskustelua meidän pelityylistä ja päädyttiin oman valmennuksen kanssa yhteen ehdotukseen. Sitä ei keretty treenata, mutta ensiaskeleet tyyliin on nyt otettu ja sekin tuotti tulosta!

-Lauantain TuTo-peli oli sitä Hermestä, mitä haluamme nähdä. Itse katsoin pelin LeijonaTV kautta ja jopa ruudun läpi välittyi pelaaminen logolle kuten Allu summasi pelin jälkeen. Erittäin erittäin tärkeät 2 pistettä tuosta pelistä!

-Sunnuntain peliin lähdettiin samalla positiivisella, työteliäällä asenteella ja paikka paikoin me oltiin pelin päällä. HPK liikuttaa kiekkoa hyvin, se vähän taas säikäytti. Sunnuntain peli oli kokonaiskuvaa katsoen onnistunu, vaikka tappio tulikin! Jos mietitään prosessia niin sen eteneminen on hyvässä suunnassa.

-Sunnuntain jäähyt sekoitti peliä pahemman kerran. Kun pilli on sen käsissä, joka sekoittaa peliä omalla tekemisellä, ei kumpikaan joukkue tiedä, miten pelata tai mitä kertoa pelaajille. Vaikeata oli tietää päivän linjaa, mutta sillä mennään joka pelissä, mitä on. Eipä tämä tuomariin varsinaisesti kaatunut, mutta vaikeutti kummankin joukkueen pelaamista.

-Nyt otetaan treeniviikko ja ansaittu vapaa viikonloppu. Seuraavalla viikolla sitten lähdetään pohjoista kohti ja katsotaan miten uusi pelityyli puree siellä!

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi