SM-sarjapelit jatkuvat
Julkaistu: 30.10.2022 19.23

SM-sarjapelit jatkuvat

On aika koutsin yhteenvedolle ja viikonlopun mietteille.

Koko viikonloppu mentiin vähän rikkinäisellä kokoonpanolla. Varsinkin puolustuspäässä on ollut poissaoloja. Lauantaina tuli tuntia ennen peliä sairastumisia ja kyllä se kuormittaa joukkuetta, mutta minkäs teet.

Lauantain peli oli paikka paikoin hyvää pelaamista, mutta Lukko oli kyllä todella hyvällä jalalla liikkeellä. Vastustajalle täysi kunnioitus, mutta numerot ehkä vähän valehtelee. Meillä repsahti aika pahasti. Taso eroa oli, mutta ei aivan noin paljoa!

Sunnuntaina lähdettiin ihan eri ilmeellä peliin. Vastassa oli varmaan sarjan kovin vastustaja, Tappara. Tiedettiin, että meidän aseet erittäin vajavaisella kokoonpanolla on vähäiset. Silti lähdettiin taistelemaan. Teemana oli nauttiminen pelistä ja jokaisesta vaihdosta. Ja 60 minsan jälkeen katsottaisiin mihin riittää. Erittäin positiivinen asenne loi pelaajille helpotuksen kentälle ja se näkyi koko ottelun ajan. Muutama virhe, ja noin kliininen joukkue kuin Tappara, rokottaa sata varmasti. 1-8 tuloksellisesti on aika isot lukemat, mutta hyvin me kamppailtiin.

Kaikkien pitää muistaa kun näitä tuloksia katsotaan ja mietitään, niin meidän joukkue on rakennettu viimekauden 1A ja 2A/3A pelaajista. Siihen nähden me ollaan todella hyvin taisteltu ja lupaan että taistellaan myös jatkossa. Sarjataulukko näyttää melko tiukalta meidän päässä ja puhutaan pisteestä parista millä viimeiset paikat tullaan ratkaisemaan jouluna. Odotellaan myös, mitä liitto tekee yhden ottelun kanssa, sekin tulee määrittämään paljon jatkon kannalta!

Tänään oli mukavasti yleisöä ja senkin antaa pelaajille potkua. Tulkaa hallille kannustamaan meitä, takaan että huippu kiekkoa Kokkolan korkeimmalla sarjatasolla!

”Haalarit niskaan ja töihin!”

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi