Terveiset Turusta
Julkaistu: 13.11.2022 21.50

Terveiset Turusta

Valmentajan mietteitä Turun reissulta.

Turkuun lähdettiin kohtaamaan TuTo ja TPS. Peleihin lähdettäessä oli kokoonpano melko ohut, mutta onneksi saatiin ainakin pelaajia sen verran, että päästiin lähtemään! Joukkueessa on nyt älyttömästi flunssaa ja muutama kova loukkaantuminenkin. Osa vielä toipuu pahoista vammoista. Tällaista jääkiekko on, pitää vain sopeutua.

TuTon vieraaksi lauantaina ja pystyttiin pysyä skarppina kaksi erää. Peli oli tiukka ja välillä meidän hallussa. Viimeisessä erässä alkoi paistamaan se, että pelaajia oli liian vähän. Bensa yksinkertaisesti loppui. Vielä kun otetaan huomioon, että TuTo pelaa todella fyysistä kiekkoa, siihen piti myös vastata ja se väsyttää pelaajat. Hyvä taistelu kaiken kaikkiaan, mutta pisteet jäi Varissuon bunkkeriin.

Sunnuntaina erittäin huonon yöunen jälkeen ja äärettömän huonon aamupalan jälkeen lähdettiin kohtaamaan TPS. Tiedettiin millainen vastus tulee ja eipä taas yllättänyt. TPS pelaa eittämättä hienointa, kliinistä jääkiekkoa tässä sarjassa. Älyttömän kurinalainen joukkue jossa kiekko liikkuu todella hienosti. Eka erä 5-0 tukkaan niin kyllä se peli oli siinä. Raskasta oli, mutta pystyttiin pitämään peli jokseenkin ettei revennyt pahemmin. Ainekset siihen oli..

Täytyy sanoa, että tätä sarjaa ei näin pienellä kokoonpanolla pysty pelata. Vajaa 3 kenttää tekee sen että bensa tahtoo loppua kesken. Nyt toivotaan, että pelaajat parantuisi tulevalle viikolle ja pystyisimme treenata hyvän viikon kokonaisella kokoonpanolla. Ensi viikonloppuna Oulun porukat tulee Kokkolaan ja me käydään Oulussa. Tiukkoja pelejä tiedossa!

Ps. Hyvää isänpäivää kaikille jotka sitä viettää. 💪

Juniori Hermes RY
Kaarlelankatu 57
67100, Kokkola


Valmennuspäällikkö:
Joona Kangas

0400588042

joona.kangas@juniorihermes.fi

  
Kehitysvalmentaja
Gleb Starobinets
0407780018

gleb.starobinets@juniorihermes.fi


Taitovalmentaja

Tuomas Kokkonen

0408240360

tuomas.kokkonen@juniorihermes.fi